Според онлайн гласуване Анелия е Фолк певица на годината

16.02.2011 12:20 | Видян 16874 пъти | Гласували 3

Според онлайн гласуване Анелия е Фолк певица на годината

С категорична победа Анелия спечели първото място в онлайн класацията за Фолк певица на годината, провела се в социалната мрежа FaceBook.

Това е и най-мащабната класация правена досега за актуалния жанр, тъй като в нея участват абсолютно всички изпълнителки, без да има пристрастия към музикалните компании, които ги представляват.

Онлайн гласуването бе обявено преди седмица в светското интернет списание ”Хайлайф” – част от FaceBook, с над 43 000 посетители ежедневно. Медията отразява всички бляскави партита у нас.

Над 1300 гласа осигуриха на пайнерката Анелия върхова позиция в класацията „Фолк певица на годината”, където думата имаше неподправения избор на почитателите . В нея реални членове на FaceBook дадоха своя вот за любимата си изпълнителка, като са избегнати всякакви манипулации и нагласеност. В класирането участваха 64 изпълнителки от различни музикални компании, сред които основно артисти на „Пайнер”, „Ара мюзик”, „Диапазон рекърдс” и „Съни”.

С над 100 точки разлика от първото място, осигуриха втората позиция на Преслава, а директно след нея се класира Галена. Класацията заслужава внимание и заради това, че включва всички изпълнителки от актуалния жанр без да има пристрастия към компанията, която ги представлява. Именно заради това 4-а позиция зае ДесиСлава, която е самопродуциращ се изпълнител. В челната петица е и Цветелина Янева, която се наложи в последната година и половина. В десятката се наредиха още Ивана, Алисия, Камелия, Емануела и Елена Паришева. Примата на попфолка Глория е на 11-то място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !