Изпълнители и групи от върха на българската сцена спасяват Сандра

25.01.2011 16:40 | Видян 3778 пъти

Изпълнители и групи от върха на българската сцена спасяват Сандра

В неделната вечер на 23 януари нощна София стана свидетел как на двете сцени на Swingin’Hall, обединени от една кауза – спасяването на живота на Сандра, десетки изпълнители и групи от върха на българската сцена раздаваха щедро таланта си.

Концертът стартира на голямата сцена с виртуозните импровизации на Tripple A, които успяха да вдигнат всички на крака и нажежиха въздуха до червено. След тях, на другата сцена, рок настроение създадоха D2, а Тома, последван от Ясен Зердев /Music Idol/ и Наско от „Групата“, буквално взривиха публиката с изпълненията си.

Blubabox /Bluba Lu/ се представиха с омайващите вокали на Деница Георгиева /Music Idol/. Петя Данкова и Симеон Стоилов от Voice Academy, хипнотизираха Swingin’Hall с гласове, за които всякакви суперлативи са недостатъчни. Те изпълниха любими джаз, соул и рок кавъри, които всички в клуба пееха с тях.

Специален момент бяха Sugar DJ’s feat. Yavor (Gravity Co.) които представиха песен, написана за Сандра и се раздадоха на голямата сцена на клуба.

Междувременно, момчетата от Whokares, забиха на голямата сцена и показаха какво представлява истинският хип-хоп. Вечерта завърши с разбиващи сетове на Brokoli и Mengeme.

Благодарение на безвъзмездното участие на всички любими изпълнители от вход за концерта се събраха средства на обща стойност 1804,50 лв.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !