Феномените - победители в „Лига на познавачите”

21.01.2011 10:00 | Видян 3937 пъти

Феномените - победители в „Лига на познавачите”

На 20 януари в „Шоуто на Иван & Андрей” бе  финалът на мистичното риалити „Лига на познавачите”. В студиото Иван & Андрей бяха поканили четиримата участници в свръхестествения телевизионен проект – Цветанка Рангелова, Роберто, Гюкчен и Людмила Захариева. За два месеца и десетки задачи те показаха невероятните си умения и успяха да предскажат редица събития, които се сбъднаха. 
Победителите получиха тържествено от продуцентите на риалитито своите статуетки. „Националният отбор на феномените” доказа своето надмощие над отбора на специалистите и затвърди по-големите способности на мистиката пред науката.

В предаването видяхме и най-добрите моменти от участието на гадателите в паранормалния телевизионен проект на Иван & Андрей.
При финалното си участие в проекта „Лига на познавачите”, „Националният отбор на феномените” за пореден път ни убеди в способностите си, тъй като гадателите обсъдиха скандалите, които тресат държавата, и прогнозите за развитието им, както и бъдещето на политиците, които са замесени в тях.
Още миналата година нумероложката Цветанка Рангелова предсказа, че годината ще започне с разправа, корупционни схеми, подстрекатели, политическа криза, но и падането на Дянков - единственото, което до сега не се е случило.
Гюкчен за пореден път бе категорична, че през март ще има сваляне на министри и по-конкретно отново заяви падането на министъра на земеделието, заради финансови скандали. Тя предвеща, че СДС и ГЕРБ ще се обединят, както и това, че тепърва започват стачките през февруари. „Би трябвало да се върнат хора като Софиянски!” – смята още тя.

„България в момента изживява един оздравителен процес!” – бяха думите на тароложката Людмила Захариева. Според нея вървим към оправяне и противоположно на мнението на Гюкчен, Людмила смята, че февруари няма да бъде страшен.
Ясновидецът Роберто пък вижда, че Костов отново ще се върне в политиката. „Никой не е по-силен от природата!” – също са думи на най-младия участник в „Лига на познавачите”. Роберто смята, че кризата в земеделието ще бъде голяма, предстоят няколко природни бедствия, както и болести, разпространявани по въздуха.
За финал Гюкчен призна, че е много доволна от представянето си в мистичното риалити, защото е преоткрила себе си. Лечителката побърза да се похвали, че благодарение на телевизионния формат богата българка я е поканила на гости в Дубай. Освен това, гледачката на боб е получила покана да направи гадателско турне в Съединените Щати.

От началото на „Лига на познавачите” към Цветанка Рангелова има интерес от цял свят. Нумероложката се похвали със своите вече 8 500 приятелства във социалната мрежа „Фейсбук”, които е направила от 15 ноември до сега.
Роберто пък получил покани от Италия и Испания да гледа на българските общности там. Освен ясновидските си сподобности, Роберто Методиев се разкри и като музикант и певец като поздрави всички с изпълнението си на живо в студиото на „Шоуто на Иван & Андрей” на родопска песен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Няма коментари към тази новина !