Хакнаха профила на Валентина във facebook

28.12.2010 15:00 | Видян 4139 пъти | Гласували 1

Хакнаха профила на Валентина във facebook

Валентина получи неприятна изненада в края на годината. Оказа се, че някой е хакнал личния й профил в социалната мрежа facebook. Затова тя бе принудена да си направи нов - Valentina Diapason.

От десетина дни певицата на „Най-големия” се опитвала да влезе в страницата си, но така и не успявала. Решила да изчака известно време с надеждата проблемът да се оправи. Но това така и не се случило. Пробвала всякакви варианти, но така и не успяла да намери достъп до профила си във facebook. Затова взела решение да си направи нов – Valentina Diapason, за да има начин да си общува с почитателите. “Със сигурност ще загубя някои контакти, но просто нямаше друг начин.”, аргументира се певицата на Diapason Records.

„Ще се радвам всички, които искат да си общуват с мен, да ми изпратят покана за приятелство в новия ми профил – Valentina Diapason.”, допълни още екзотичната певица.
Валентина се стреми да не се ядосва, а да гледа философки на нещата. „Все пак това, което ми се случи са дребни грижи. А и сега ни предстоят толкова приятни празниците и не си заслужава човек да си разваля настроението. По този повод пожелавам на всички хора през новата 2011-а година да бъдат живи и здрави, да имат повече късмет, да успяват във всички начинания и разбира се, да са обградени от много любов”, допълни още тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !