Галена Георгиева стана Коледен ангел за 11-годишния Божидар

28.12.2010 10:00 | Видян 4457 пъти

Галена Георгиева стана Коледен ангел за 11-годишния Божидар

В последния ден от коледните празници Мисис България Свят 2010,  събра приятели на благотворителна вечеря в столичния ресторант Изток. Галена Георгиева, която след броени дни има рожден ден, реши да не празнува личния си празник, а да го посвети на едно непознато момче, което има нужда от помощ. Така сред гостите се оказаха 11-годишният Божидар и неговият баща, който отглежда съвсем сам болното си дете.

Най-голямата мечна на Божидар, както на повечето му връстници, била да има компютър, за който обаче никой и не помислял. Още повече, че бащата търси всевъзможни начини да събере средства за четвъртата операция, която е задълржителна за развитието на Божидар.

В ролята на Коледен ангел влезе Мисис България 2010 Галена Георгиева, която сбъдна мечтата на момчето и то получи страхотен лаптоп – подарък от Галена и нейното семейство. Приятелите й пък събраха значителна сума за операцията на Божидар.  Първи подкрепиха идеята на Галена приятелката й Елеонора Манчева – Мисис Вселена 2007, Мисис България Милена Шаркова, която организира някои от най-успешните благотворителни кампании на организацията, новоизбраната Мисис България Вселена Паолина Петракиева и съпругът й, певицата Галина Димитрова и съпругът й, Албена Йорданова от софийската организация ГЕРБ Жени, собственичката на Bridal Fashion Анелия Петкова. Шарена кутия с дарения донесоха специално за Божидар приятели от детска градина „Съни” в столицата.  Децата там направили суровачки, които след това били купени от родителите им и така самите деца помогнали на друго дете. 

Докато възрастните се суетяха около даренията, благопожеланията и благодарностите, виновникът за събитието вече беше в компанията на новия си лаптоп и още купчина нови приятели. Баща му не скри, че това е най-щастливата  Коледа, откакто се е родил синът му.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

Няма коментари към тази новина !