КАРЛОС С КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ФЕНОВЕТЕ – „ЕДИНАК”

27.12.2010 09:00 | Видян 3049 пъти

КАРЛОС С КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ФЕНОВЕТЕ – „ЕДИНАК”

Карлос е готов с най-новата си песен и я предоставя на меломаните като подарък за Коледа. Песента е по музика и аранжимент на македонският композитор Бексо. Текста е на Карлос. В песента взима участие и македонският рапър FoLi, като текста на неговата партия е написан от самият него.

“Бексо е много талантлив млад композитор, а също и певец. Много ми допада работата му и смятам, че и за напред ще имаме проекти с него. Той се свърза с мен и ми предложи песента, на мен ми хареса още на първо слушане, защото е различна от масовката, и някак звучи по-западно. Стилът е R&B с фолк елементи. Бексо също е доволен от пеенето ми, а и аз самият съм изненадан, че успях да изпея толкова много вокали, което не е типично за поп-фолк песните. 

Текстът е малко грубичък и егоистичен, но понякога се впускаме в някакви авантюри, които рано или късно свършват, и тогава не трябва да забравяме, че ние самите сме по-важни от другия, и да се научим да обичаме първо себе си. Точно в този смисъл, искам песента да е подарък за Коледа за всички, които малко или много имат някаква любовна болка в сърцата – научете се да обичате първо себе си, всичко рано или късно свършва, но любовта към себе си остава цял живот! “

„Ще издам една малка тайна... песента има и английски вариянт, които всъщност написах първо. Но той ще се появи след известно време...”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !