Коледно настроение ефира на Радио Magic FM

23.12.2010 18:00 | Видян 3545 пъти

Коледно настроение ефира на Радио Magic FM

След като на 1-ви декември кметът на Столична община Йорданка Фандъкова  запали светлините на елхата на София под коледния музикален съпровод на Magic FM, изненадите за приятелите на радиото започнаха.

Часове по-рано – в навечерието на празничния месец Magic FM стана официалното коледно радио на България. До нощта на 2-ри януари 2010, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в ефира на радиостанцията ще звучат най-добрите коледни песни.

За да е в унисон с коледно-новогодишните емоции, уеб порталът MagicFM.bg се превърна в най-празничното място в българското Интернет пространсто.
На него вече месец работи тематичния магазин Magic X-mas Shop, който предлага на меломаните на  екслузивна празнична цена три чудесни коледни албума: "Merry Christmas To You" на Mariah Carey, петия солов проект на Annie Lennox "A Christmas Cornucopia" и "My Christmas" на Andrea Bocelli.

И понеже Коледа е време за подаръци, две игри за празника ще раздават нагаради. Пет от най-милите празнични пожелания, изпратени на уикенд-шоуто "Шифърът на Magic с Ася Александрова" ще спечелят с жребий награди. В дните до Коледа хората, към които са отправени пожеланията ще получат страхотен подарък на посочен адрес.

До 23-ти декември Радио Magic FM търси и 50-те най-любими коледни песни. Песните, събрали най-много гласове на MagicFM.bg ще звучат в ефира на радиото навръх Бъдни вечер. Всеки ден в най-музикалното сутрешно шоу „На закуска с Даниел“ един от всички гласували в коледната класация „Magic Xmas Top 50“ печели награда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !