XPRSN HELP XMAS

23.12.2010 11:00 | Видян 2800 пъти

XPRSN HELP XMAS

Наближава най-топлият, най-красивият зимен празник - Коледа. Докато планираме отпразнуването му, може би си припомнямеи ценностите, които често остават назад в забързаното ежедневие. Ето на това разчитаме и ние.

С кампанията "XPRSN HELP" и с поредното благотворително музикално събитие искаме да наберем средства, с които да помогнем на Радостин да пребори своята диагноза - рак на
гръбначния стълб. Артистите от XPRSN ще вложат своята обич към музиката, своите умения и най-прекрасното си настроение, за да направят преживяването пъстро и незабравимо. Рап, джаз, дръм-енд-бейс ще ви държат на крака през цялата вечер.

Сега, ние се обръщаме към познати и непознати с молба да ни подкрепят. Намерихме начин, чрез който да забавляваме хората, да им се отплатим за добротата. На 26 декември (неделя), в Младежки дом - Ямбол ще се проведе Коледно парти от кратката поредица събития под наслов "XPRSN HELP".

Приятели, един млад човек отново има нужда от помощ и подкрепа. Животът поднесе на Радостин огромно изпитание. Нека заедно подадем ръка и помогнем на този млад човек да се справи с него. Нека бъдем хора и не позволяваме на още една усмивка да замръкне. Нека отвърнем на този зов за помощ.


Очакваме с нетърпение нашата среща!

26.12.2010
Младежки дом - Ямбол
start : 19:00 h
end : 04:00 h
enter : 5 bgn


Main Room:
hip-hop // drum&bass //jungle

YANGO
ANRE
Apo & Nevena
Bo & Mihaillness
Skul b2b Junglistshaman
Shlak
Mashup
4epika
Chernogled
LAC


Second Room:
breakbeat // dubstep // techno

Moutech
Acid Blaze
Mojo Goro
Nacid
deMONOchrome
Beat Static

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !