IT IS ALIVE !!!!

11.11.2010 10:20 | Видян 3026 пъти

IT IS ALIVE !!!!

It’s a live – музиката не е просто звук, тя е чувтство, което те кара да се чувстваш жив и свободен. Чувтстваш свободата на изразяване и усещаш, че НЕЩО е все още живо, но кое е това нещо...?

Отговорът на този въпрос може да се открие на предстоящото събитие, което ще се организира в завод Зрънчо на 27.11.2010г. ( събота), с участието на хората, които ни карат да вярваме в съществуването на  хип хоп културата в България и нейното развитие. It’s alive … Да, тя е жива! Да , то е живо! Да , ние сме! Артистите от XPRSN ни накараха да повярваме, вие сте следващите.Всички съмнения ще бъдат разбулени,премазани и заличени на тази дата…

Организаторите ще си позволят да Ви „инжектират” с голяма доза ”живот”, музика, танци и добро настроение. На сцената ще се „завъртят” Leshper Art Crew, SECH (Md Beddah,Vansan,Nowallz),  Gerata, Alexmall & Gem, Ndoe, Рими от Ра, Second Hand Krue, Dog Squad, Chernogled. DJ-ите ще са Unkle Billy, Mayo, Carrera, Goroe.

Водещ на събитието ще е латино американската кино звезда Enriko Baronio или познат още като Barrie.
Момчетата от Mons Tribe ще ни карат да се чувстваме объркани с поредната доза от breack dance, с която ще ни накарат да избухнем и да надминем танцувалните си възможности. Това парти ще е представяне на компилацията ,която XPRSN „извади” преди броени дни, тя се състои от седем песни, в които артисите влизат в различни колобурации с някой гореспоменатите „типчета” и е пусната за безплатно теглене в сайта на лейбъла!

Събитието ще премине като мъгла от добро настроение, комбинирано с невероятната атмосфера на мястото и усмихнатите и позитивни хора, които ще Ви чакат там. Изпълнителите ще Ви накарат да се чувтствате изостанали в музикално отношение и да си задавате неудобни въпроси. ЧАКАМЕ ВИ!

ВИДЕО 1!!!!!

ВИДЕО 2!!!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !