С постно прасе гощават приятели Андрей Слабаков и Ернестина Шинова

21.12.2010 11:40 | Видян 6287 пъти

С постно прасе гощават приятели Андрей Слабаков и Ернестина Шинова

Артистичното семейство почерпи за Коледа най-верните си приятели в новия ресторант от верига „При Яфата”. Режисьорът бунтар и неговата не по-малко ексцентрична половинка по традиция събраха на една маса – Катето Евро, бившия „Господар на ефира”- Малин Кръстев, актьора Владо Пенев, Христо Гърбов и съпругата му – режисьорката Иглика Трифонова, шефа на Бюро Медия – Камен Балкански.

Сред гостите им бяха още - актрисата от „Стъклен дом” - Стефка Янорова и любимците на публиката - близнаците Деян и Дарин Ангелови, които също се изявяват в лентата. Андрей Слабаков изненада гостите си с авторски специалитет – носещ името „Постно прасенце”, който той беше приготвил няколко часа по-рано с помощта на майстор-готвача на „Модерната Яфа”. Със свинското ястие Слабаков гощава всяка година близките си. „Освен колегите, постно прасенце ще хапнат у дома сестра ми и зет ми, които ще дойдат от Италия. На връх Коледа ще си спретнем българо-италиански купон.

На Нова година пък ще бъдем в снежната ни къща в Бояна” – взима думата Ернестина Шинова. „На нашата трапеза ще има пълнена патица с кестени. Ще я приготвят мъжете – Христо, баща му и моят баща.” – включва се Иглика Трифонова и добавя, че Нова година ще посрещнат с приятели в Говедарци.
Дори и на Бъдни вечер Катето Евро ще се прояви като най-голямата купонджийка – до 10 часа ще бъде примерна домакиня  в къщи, а след това – ще лудува у Камен Воденичаров. „На Нова година няма да пия, а ще карам кола – ще ходя само по гости – при Мария Статулова, при Дим Дуков и на други места.”

За разлика от Катето Евро, Марта Вачкова ще прекара една тиха и свята Коледа далеч от суетата в Етрополския балкан, където има вила. Ще бъде в компанията на дъщеря си. На 31 декември ще пътува за Банско.

Както повелява традицията със семействата си на Коледа ще бъдат и Владо Пенев, и Малин Кръстев, и Стефка Янорова. „Това е времето, в което можем да бъдем всички заедно.”  - казва Малин Кръстев и добавя, че за Нова година ще бъде там, където тя го пожелае.” Стефка обаче е наясно къде ще празнува - в новогодишната нощ ще бъде в Банкя с приятели. 

Младите надежди на Народния театър – близнаците Дарин и Деян Ангелови ще пътуват до Хасково за Рождество Христово, а Нова година ще посрещнат в храма на Мелпомена заедно с Александър Морфов. Точно на 31 декември двамата играят там в неговата постановка „Полет над кукувиче гнездо.”         

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кучето на Борис Джонсън притеснява...

Британският премиер Борис Джонсън се оплака, че кучето...

"Стани богат" се завръща на малкия екран

След дълга пауза, тази есен любимото на мнозина шоу...

Няма коментари към тази новина !

*}