Андрей Слабаков бил дебело бебе

08.07.2010 11:30 | Видян 4946 пъти

Андрей Слабаков бил дебело бебе

Майката на Андрей Слабаков Кина Дашева прави интересни признания за сина си в предаването "Търси се..." по бТВ, където режисьорът-бунтар й ще бъде поредният звезден гост в събота. "Той беше много дебело бебе.

Бунтарският му дух като ученик бързо ни отказа от родителските срещи", разказва тя. „Често си крещим, караме се, но искам сега да му призная, че аз всъщност много го обичам. Той изглежда привидно озлобен, но вътрешно е добродушен", разкрива за първи път в интервю майката на Андрей Слабаков.

Най-емоционална ще бъде срещата на режисьора с неговата съпруга -  актрисата Ернестина Шинова. „Първата ни среща с Андрей беше, когато бях на 14 години, после имахме още няколко през годините и разбрах, че това е моят човек.

Забавна ще бъде и  срещата с тъста на режисьора  - Чавдар Шинов, който ще признае, че „дъщеря му Ернестина е направила голям удар като се е  омъжила за него". „Той е един от малкото много красиви и едновременно с това много верни мъже. Не харесвам само това, че много пуши", откровено ще признае бащата на Ернестина.

Той ще провокира Андрей Слабаков да вземе гребен и да среше рошавата си коса в студиото на „Търси се". Как ще отговори на това предизвикателство - зрителите ще видят тази събота.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Владо Пенев с бомбастична новина

Владо Пенев накара стотици свои последователи в...

Кристина Димитрова оцелява като по...

Поп звездата Кристина Димитрова наскоро смрази феновете...

Няма коментари към тази новина !

*}