България избра семейство Кузмови

11.06.2010 10:00 | Видян 6279 пъти | Гласували 2

България избра семейство Кузмови

След драматичен, изпълнен с много емоции, както позитивни, така и негатвини, финал, стана ясно кое е семейството, което спечели първият в България семеен сезон на Big Brother -Ели и Веселин Кузмови.

Пловдивчаните победиха сочените за фаворити семейство Колеви, наричани още "хората на Бойко", а зрителите, които за гласували за тях, след провеждането на томбола, ще се борят за 40 хил. лева от наградата на победителите.

Финалът на риалитито продължи 4 часа като започна в 18ч., беше прекъснат заради емисията новини на „Календар", след което продължи, за да се стигне до момента на най-голямо напрежение преди да стане ясен победителят.

В първата част на лайф-а семействата изпълниха артистични етюди, за да провокират зрителите да гласуват за тях за последно.

Кузмови заложиха на живо артистичен етюд, представящ живота в неговите възходи и падения. За техен помощник Веско и Ели избраха най-добрия български мим - Ники Сотиров. Среща, влюбване, женитба, злополука, но и щастлив край - това беше изборът на пловдивчаните.

Чипеви пък изпяха песента „И това е любов" на фолк звездата Константин - победител в първия ВИП сезон на Big Brother. Сашка и Павлин избраха тази песен, защото най-точно характеризира отношенията помежду им.

Стефанови се опитаха да пленят зрителите с горещ латино танц. Техен учител беше многократният шампион и победител във ВИП Денс - Светлин Димитров, а Диана  бъше кралица на джунглата, а Добрин - неин роб.

Колеви като най-възрастни избраха българските народни танци, с които веднъж спечелиха симпатиите на зрителите. За подготовка на Цончо и София помогна Стефан Витанов, основен хореограф на народните танци във ВИП Денс.

Първи от Големия финал отпаднаха семейство Стефанови, следвани от Чипеви, като това се случи след като 3-те семейства, останали след първата елиминация, влезнаха в специална „Райска стая", където те трябваше да подновят обетите си или просто да кажат нещо мило един за друг.

Лайф-а не мина без анализа и коментарите на психологът Ани Владимирова за откровенията между партньорите.

Защитници на финалистите бяха известни личности и техни роднини.

Гости в студиото на Big Brother Live пък бяха режисьорът Андрей Слабаков, певицата Ваня Щерева и Мисис Свят 2004 Румяна Маринова и Влади Въргала.

„Първата буква на победителите е „К", а последната „И"- така Ники Кънчев засили напрежението преди да обяви семейството, което е най-любимо и предпочитано от българите.

Кузмови спечелиха с внушителните 68 процента зрителски вот, което не оставя съмнение за избора на България. Остава ни да си направим извода сами - намираме ли нещо от себе си в това семейство?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Голямата-малка, ЧРД: Йорданка на Лили

"На многая лета, DER GROSSE - Kleine! БЪДИ ЧЕСТИТА",...

Няма коментари към тази новина !