Big Brother family - Финал

09.06.2010 14:45 | Видян 5445 пъти | Гласували 1

Big Brother family - Финал

Утре е финалът на първия семеен сезон на риалити формата Big Brother. Преди 80 дни започна първият по рода си телевизионен семеен експеримент. Утре, три месеца по-късно, четири двойки ще се борят за безпрецедентната наградата от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент. Кое семейство ще загаси светлините на фамилната къща и ще си тръгне по-богато? Ще разберем в четвъртък, в Big Brother Live.
Големият финал на Big Brother family ще продължи четири часа.

От 18:00 до 19:00 часа семействата ще изпълняват артистична задача, като те сами избраха какво да представят на сцената и коя звезда да ги подкрепи.

Кузмови ще изпълнят на живо артистичен етюд, представящ живота в неговите възходи и падения. За техен помощник Веско и Ели избраха най-добрия български мим – Ники Сотиров. Среща, влюбване, женитба, злополука, но и щастлив край, на това залагат пловдивчаните, за да впечатлят зрителите.

Чипеви ще изпеят песента „И това е любов” на фолк звездата Константин – победител в първия ВИП сезон на Big Brother. Сашка и Павлин избраха тази песен, защото най-точно характеризира отношенията помежду им.

Стефанови ще пленят зрителите с горещ латино танц. Техен учител е многократният шампион и победител във ВИП Денс – Светлин Димитров.  Диана ще бъде кралица на джунглата, а Добрин – неин роб.

Колеви залагат на българските народни танци, с които веднъж спечелиха симпатиите на зрителите. За подготовка на Цончо и София помага Стефан Витанов, основен хореограф на народните танци във ВИП Денс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !