Последни номинации в Big Brother family

02.06.2010 14:15 | Видян 3994 пъти

Последни номинации в Big Brother family

Този четвъртък престоят последните номинации в Big Brother family. След 2 месеца и половина, девет двойки излязоха от фамилната къща, минаха седем номинации, където защитници на номинираните бяха техни роднини и известни личности, имаше много скандали, чуха се силни обвинения и много емоционални подкрепящи думи. Този четвъртък ще станат ясни финалистите на първия семеен сезон на риалити формата Big Brother.

Тази седмица съквартирантите сами ще изберат семействата финалисти.

Всяко семейство ще гласува положително за другите двойки от къщата. Семейството, събрало най-много точки, със сигурност отива на финала на Big Brother family. Останалите четири ще се борят за спасяването на зрителите. Кой ще бъде финалист – дали първичните Чипеви, силните Трифонови, щурите Кузмови, младите Стефанови или ветераните Колеви?

За да убедят феновете на предаването, че заслужават да стигнат до финал, семействата ще седнат на детектора на лъжата. На номинираните ще им бъдат задавани по три предварително избрани въпроса – един от зрител, един от журналист и един от самите съквартиранти.

Психологът на шоуто Ани Владимирова ще коментира в студиото на Big Brother Live отговорите на участниците. Тя ще направи разбор на поведението на съквартирантите - дали и как са се променили образите на семействата от влизането им в къщата до сега.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !