Андрей Слабаков научи Марк О’Селски да псува на италиански

13.10.2010 16:40 | Видян 3936 пъти

Андрей Слабаков научи Марк О’Селски да псува на италиански

Известният с пиперливия си език режисьор бе гост на Марк О’Селски в “На инат” и показа наживо, как се псува не само на български, но и на италиански. Той успя да запълни 30 секунди ефирно време с дълга италиански псувня и накрая разбира се… запали цигара. Човекът, на когото се крепи половината тютюнопроизводство у нас сподели, че вече му излиза доста скъпо това удоволствие и обмисля да създаде контрабанден канал, в който водещият начаса пожела да се включи.

Андрей Слабаков разказа на Марк О’Селски за времената, когато е пробил в италианска телевизия, стартирайки като платена публика, където е вдигал адски много шум и така го забелязали. Той се поопознал с околните, научил и италианците да псуват и накрая му предложили да стане режисьор на предаването, в което е пляскал. „Как така ти се довериха?” - попита водещият. „В Италия не е като в България, при мене се случи малко като при Рокфелер, който забогатял от една ябълка” - отговори Слабаков.

 „Защо не станеш политик с това твоето бунтарство?” – попита Марк О’Селски. „Може, но само ако стана едноличен демократичен диктатор” – заяви Слабаков и допълни, че би могъл да замести всеки политик, включително и Бойко Борисов.

Слабаков заяви, че българинът може и да е инат, но пък не е по-голям простак, отколкото е бил преди: „Навсякъде само 20-30% от населението не са простаци, а останалите са, защото да си простак е много по-лесно. Може би единственият начин да се действа срещу простотията са медиите и най-вече телевизиите да разберат, че трябва да имат чувство за отговорност, трябва да осъзнаят ролята си на средство за възпитание”.

Актьорът-режисьор изрази недоумение, защо точно магаре е избрано за водещ на вечерното шоу на ТВ7, при положение, че една свиня би стояла много по-добре на екран. „Първо свинята е моето любимо животно, второ е много вкусна” – добави той. Марк от своя страна призна, че на тежкия кастинг е трябвало да прегази много свине-конкуренти, за да стигне до мястото си в „На инат”. „Може би ми помогна и фактът, че самият кастинг се състоя някъде около Коледа, когато смъртността на моите конкуренти беше доста по-висока” – спомни си Марк О’Селски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кучето на Борис Джонсън притеснява...

Британският премиер Борис Джонсън се оплака, че кучето...

"Стани богат" се завръща на малкия екран

След дълга пауза, тази есен любимото на мнозина шоу...

Няма коментари към тази новина !

*}