Кали изправи на крака своите почитатели в Брюксел

15.12.2010 11:00 | Видян 4505 пъти

Кали изправи на крака своите почитатели в Брюксел

Кали бе най-добрия коледен подарък, който българите в Брюксел получиха за празниците. Звездата на Панейр направи луд купон, който изправи на крака хората в пълното заведението. Публиката буйно аплодираше големия хит „Като те почна”, като песента бе поръчана над 6 пъти. Освен новите си хитове, по желание на феновете, Кали представи и доста стари песни от репертоари си, като всяко едно тяхно изпълнение бе посрещано с бурни овации.
 
След изпълнената с много купон вечер, изпълнителката и част от екипа и имаха възможността да останат още един ден в Брюксел и да обиколят града. Една от първите  им спирки е бил централния площад, на който е било вдигната Коледната елха. Кали сподели, че ако трябва да прави сравнение със Софийската елха, нашата бие брюкселската по всички параграфи.

Дългите разходки из града бяха основното занимание на групата, като разбира се Кали не пропусна да докосне един от мъжете с метални маски, защото според местно поверие те носили късмет. Певицата не забрави да купи и подаръци за най-близките си, както и много сувенири. Кали се радва, че цялото пътуване бе изпълненено с много интересни и забавни моменти, но истински щаслива се е почуствала на връщане в България.

Макар и снега да е бил лека изненада, това не е попречило на Кали директно от летището отиде на участие в софийско заведение, където за пореден път бе потвърдено, че „Като те почна” е един от хитовете на годината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Няма коментари към тази новина !