Кали гладува за силикон

22.11.2010 10:00 | Видян 6707 пъти

Кали гладува за силикон

Фолкзвездата Кали успя да вдигне на крака всички гости на клуб „Версай”, въпреки че не е яла почти нищо от десет дни. Певицата, която развихри страстите с парчето си „Като те почна”, призна, че е успяла да смъкне седем килограма , а целта й е да свали още четири – и всичко това за 14 дни. „Спазвам диетата на доктор Емилова – ям плодове и пия чай”, сподели Кали, която не спря да танцува на сцената.

Вталената й след раждането фигура не й се харесала достатъчно, затова тя решила да я извае още повече. След като се отърве от единадесетте излишни според нея килограма, тя ще се подложи на разкрасяваща интервенция – ще напълни гърдите си със силикон. Въпреки че беше от певиците, за които гърдите не са от значение, Кали явно е променила принципите си и скоро ще се превърне в истинска сексбомба.

Гладуването не пречи на певицата да взима успешно изпитите си – тя следва философия в Софийския университет и в момента се бори да преодолее втори и трети курс накуп. „Ако изкарам шестици, ще взема четвърти и пети накуп и ще завърша догодина”, доволна е Кали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Съдът призна Царя за собственик на Врана

Софийският апелативен съд (САС) призна, че Симеон...

Бивша любовница на абдикиралия...

Бивша любовница на абдикиралия испански крал...

Няма коментари към тази новина !

*}