Имало ли е физическо насилие от страна на Валери Божинов към Алисия?

10.12.2010 14:00 | Видян 16249 пъти

Имало ли е физическо насилие от страна на Валери Божинов към Алисия?

В четвъртък отново бе вечер за „Лига на познавачите” в „Шоуто на Иван & Андрей”. За първи път гадателите се съревноваваха помежду си, за да разкрият истината за един човек с необикновена съдба, когото те не познават и с когото не можеха да разговарят. За него те знаеха само кога е роден и малкото му име. За първи път зрителите видяха подробно как точно работят мистичните методи на феномените.

Човекът, чието минало се опитаха да разгадаят мистиците, е момче на 23 години на име Александър Михайлов. Той е претърпял катастрофа, в следствие на което изпада в кома за 20 дни. В тези тежки моменти до момчето неотлъчно е неговата майка. Има 2 деца, но в момента не е женен.

Лечителката Гюкчен се представи най-добре в поставената задача. Разчитайки на енергията на боба, тя позна около 90 % от истината за съдбата на Александър. Картите Таро на Людмила Захариева й донесоха около 80 % успеваемост в това предизвикателство. А най-младият ясновидец Роберто и нумероложката Цветанка Рангелова познаха около 50 % от живота на Александър.

След като се установи истината за Александър Иван & Андрей преминаха към следващата задача в „Лига на познавачите”. Тя е свързана с личните отношения на двама много известни българи – един футболист и една поп фолк певица, които до скоро бяха една от най-обсъжданите светски двойки у нас. И зрителите, които нямат свръхестествени способности, могат да отгатнат, че става дума за Алисия и Валери Божинов. Вече се знае, че те не са заедно, и че плеймейтката Николета Лозанова е причината за тяхната раздяла.

Стои и съмнението дали Алисия и Валери могат да се съберат отново, но това е въпрос от неопределеното им бъдеще. Това, което феномените ще трябва да разберат за тях е свързано с миналото им и е: „Имало ли е физическо насилие от страна на Валери Божинов към Алисия?”. Tова е новата задача, която трябва да разреши „Националния отбор на феномените” до следващия четвъртък.Тогава ще видим какво са открили по този въпрос чрез паранормалните си способности и ще научим истината лично от самата Алисия! В неделя Алисия ще бъде гост на „Отчаяните съпруги” в „Станция НОВА”, но нито там, нито където и другаде да се появи, тя няма да отговаря на такъв въпрос. Алисия ще отговори само в „Шоуто на Иван & Андрей” следващия четвъртък.   

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фризьорка стана черната овца на...

Със стъпването си във "Фермата" една от...

Христо Шопов стана жертва на хакери

Христо Шопов стана поредната родна звезда, която стана...

Няма коментари към тази новина !

*}