БОЖИНОВ С РАЗВОД ЗА 1 МЛН.ЕВРО

16.10.2010 09:00 | Видян 14829 пъти | Гласували 1

БОЖИНОВ С  РАЗВОД ЗА 1 МЛН.ЕВРО

Валери Божинов този път здраво оплете конците. Футболистът, който вече дори не е национал, съвсем скоро може да спи на чергата пред входната врата. Фолкдивата не издържала изневерите на любимия си, който за последно вкара гол на Николета Лозанова и най-демонстративно се снима с нея на корицата на мъжкото списание 69.

Алисия пък от известно време е в България, като една от версиите е, че си е събрала багажа от семейното ложе в Парма.

И въпреки че се стараят да се държат на положение пред хората, научихме, че Валери и Алисия са на кантар да сложат черта. Двамата нямат брак, но въпреки това певицата извива ръцете на Карамеленото си момче. При това за 1 милион евро.

Според авери на Валери амбициозната фолк фурия носи основната вина за раздялата. Тя отблъснала много отдавна футболиста. Жаждата й за пари и лукс изпепелила връзката им.
Според клюката, Алисия стигнала дотам, че да поискала 1 млн. евро от футболиста на Парма, за да построи СПА-хотел в Слънчев бряг – в разгара на кризата. Идеята изопнала нервите на нападателя и след жесток скандал, Валери за пореден път поискал да се разделят. Алисия, разбира се, отказала.

Мълвата разнася, че сега обаче певицата е решила да се възползва от историята с Николета и по всяка вероятност ще се докопа до тлъстата сума. Детето им Валери-младши също ще остане при майка си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}