Валери Божинов подари уникален часовник Cartier на Николета

01.12.2010 12:40 | Видян 28764 пъти | Гласували 3

Валери Божинов подари уникален часовник Cartier на Николета

Валери Божинов пристигна специално от Парма, за да бъде до своята любима Николета Лозанова. Моделът вдигна щуро парти за 23-ия си рожден ден в Night Flight, на което присъстваха най-близките й приятели, а музикалните поздрави бяха отправени от гост-звездата Андреа. Изпълнителката, която пък празнуваше имен ден, направи истинско шоу за гостите на клуба, сред които имаше още трима рожденици.

Епицентърът на купона обаче беше купонджийската компания на Лозанова. Красавицата бе неотлъчно до любимия си. С Валери Божинов демонстрираха без никакво притеснение страстта си, както и уменията си в танците.

Към специалните поздрави се присъедини и Лияна, която поздрави приятелката си с актуалните парчета „Лошите момичета” и „Да я науча”. Фолкзвездата пожела на влюбената двойка да не обръща внимание на завистта и да продължават напред с усмивка. Както и да си имат не едно, а няколко деца.
Валери изненада своята половинка с уникален часовник Cartier инкрустиран с диаманти. В разгара на купона, рожденичката пък бе изненадана с торта с нейния лик, а от сцената Андреа я поздрави с акапелно изпълнение на „Happy birthday”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !