Софи заряза Дачо на рождения си ден

09.12.2010 10:20 | Видян 10174 пъти

Софи заряза Дачо на рождения си ден

Софи Маринова изненада гостите на рождения си ден, като ги посрещна без половинката си Дачо, с когото се вихрят във вечни раздели и събирания. Ромската перла, която категорично отказа да коментира каквото и да е за мъжа до себе си, избра за празника си столичен клуб, в който не спря да танцува до сутринта. За разлика от всички мацки на купона, които бяха нахлузили топли ботушки, горещата кръв на Софи я накара да се изтупа по сандали на бос крак и рокля с презрамки.

Тони Стораро и Илиян закичиха рожденичката с бижута, украсени с камъни Сваровски, по които напоследък певицата е направо полудяла. Дуетната половинка на Софи Устата не й подари нищо и за да успокои възмутените й приятели, обясни, че до няколко дни специално поръчаният за рожденичката подарък ще пристигне в столицата. Той обаче не пожела да каже какво представлява подаръкът, за да е голяма изненада за Софи. Колежката й Емануела пристигна с половинката си Денис, като й двамата бяха избрали за купона еднакви дънки с крилати черепи.

Емануела показа усет към модните тенденции, като единствена с актуалните за сезона ръкавици до лактите, с които ръцете й приличаха на бинтовани. Тя бе и единствена, украсила ботушките си със скъпи кожи.  В разгара на купона Софи получи музикални честитки от Тони Стораро, Илиян, Емануела, Устата, Бони и Милко Калайджиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Няма коментари към тази новина !

*}