Дачо хвант в изневяра

22.11.2010 15:00 | Видян 5131 пъти

Дачо хвант в изневяра

Любовна драма, достойна за сценарий на латиноамерикански сериал, се разиграва от няколко дни в Етрополе.

Главните герои в нея са Софи Маринова и възлюбеният й Дачо. Според мълвата ромската перла сгащила мургавия левент с чужда булка в леглото.

Етрополци раздуват, че Дачката от известно време завъртял любов с едрогърда танцьорка. Двамата се срещнали в столичен чалга клуб, където на Софка момчето замеряло с десетолевки момичетата на сцената. Дали заради това или заради маслинените му очи, красавицата веднага лапнала по него. Етрополският Казанова обаче не подозирал, че в заведението имало приятели на Маринова, които веднага докладвали на ромския славей, пишат още от БЛИЦ.

Малко по-късно в семейното им ложе в София станало страшно. Софка едва дочакала Дачо да се прибере и  да го започне с наличната кухненска потреба още от вратата. Скандалът бил грандиозен, а момъкът набързо си събрал куфарите.

Ромският плейбой не мислил дълго къде да отседне и вместо на хотел, почукал на вратата на новата си изгора. Тя, естествено, го приела с отворени обятия. Наскоро даже двамата са решили да се преместят в родния й град Габрово, за да са по-далеч от София и от Софи.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Терзийски на съд за 40 бона

Колосалната сума от 40 хил. лв. ще трябва да плати...

Геро на хапчета

Здравословни проблеми мъчат Геро. Водещият на...

Няма коментари към тази новина !

*}