Галена и Преслава играят благотворително в „Стани богат”

16.11.2010 09:20 | Видян 11549 пъти

Галена и Преслава играят благотворително в „Стани богат”

Тази вечер две от най-предизвикателните дами на родния поп фолк ще седнат на стола на богатството, за да се състезават благотворително. Освен че ще се отличат с висок ниво на интелигентност и обща култура, Преслава и Галена ще споделят пред водещия на „Стани богат” лични истории, неразкривани до момента публично.

Зрителите на Нова ТВ ще научат интересни подробности за съвместното съжителство на двете изпълнителки в Димитровград, за първите стъпки в кариерата им, за детските и ученическите им години. Оказва се че концертната дейност на Преслава започва още в ранно детство, когато малката чаровница събирала всички деца и учителки в градината в Добрич, за да им пее. По-късно вече като ученичка в 9-ти клас тя радва с таланта си гостите в заведения и на семейни тържества. За малката Галена лично в студиото ще разкаже сестра й Нина, по-голяма от нея с 6 години. За белите на палавото момиченце от Смядово и за отличните оценки в училище ще имат възможност да чуят  почитателите на телевизионната игра.

Галена ще изповяда пред Ники Кънчев, че съпругът й Галин е изключително срамежлив, затова и дълго отлагал първата целувка. Как и при какви обстоятелства се запознават двамата ще разясни също гласовитата дива. Преслава пък от своя страна ще сподели какви са причините да се раздели с Петко Димитров. За приятелството, което ги свързва и до днес ще стане ясно също така в предаването. Оказва се, че приятелски чувства има и между нея и тв водещата Ели Гигова, с която се срещат често по събития. „Не съм сама, но не искам да отговоря конкретно на въпроса”, ще заяви магнетичната певица в предаването.

Друга изненада на сексапилните състезателки ще бъде колегата им Константин. Той ще хвърли светлина върху една страна от образа на Преслава, за която малко е известно. Как двамата скочили в един и същ ден едновременно с бънджи и с парашут ще разкаже изпълнителят на „Ти си само в осми клас”.

Между Пеле и Марадона, Линкълн и Кенеди, Ромео и Жулиета, Шер и Едит Пиаф ще трябва да избират двете поп фолк фурии, търсейки верния отговор на „Кои от личностите са родени точно през 100 години и споделят една и съща трагична съдба?”.

Спечелените суми в този сезон на „Стани богат” ще отидат при деца, лишени от родителски грижи, които имат талант и искат да продължат образованието си в спортни училища.
 
„Стани богат” се излъчва всеки вторник и сряда от 20:00 до 22:00 часа по Нова ТВ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !