Най-сърцатите изпълнители ще помагат на бебета в Бургас

15.11.2010 12:40 | Видян 11092 пъти

Най-сърцатите изпълнители ще помагат на бебета в Бургас

Най-сърцатите изпълнители от жанровете поп, поп-фолк и рап ще участват в общ благотворителен концерт на 27-ми ноемрври на стадион “Лазур” в гр. Бургас. Каузата е обществено значима и е насочена към недоносените бебета. Всички събрани средства от закупените по 6 лв. билети ще отидат за закупуването на кувьози за родилното отделение на МБАЛ „Бургас”. Старите кувьози, които са в употреба в болницата, създават условия за тежки увреждания на новородените - ретинопатия, ослепяване, детски паралич.

Андреа, Галена, Елена, Саманта, Милко Калайджиев, Орлин Павлов, Лейди Би, Биг Ша, Ерик, Вероника, Устата, Бикс, Славена, Дилън, Валентина, Виктор, Иван Притъргов вече са потвърдили участие. Концертът ще продължи три часа, като началния час е 18 часа. Танцова формация DanceCode ще подготви специална хореография към всяка песен на изпълнителите.

Такова мащабно благотворително събитие се организира за първи път в град Бургас, като инициатор е местният бизнесмен Фавиол Дорар Сефери. Безвъзмездно се включват и PR агенцията VIP Communication, ПСФК „Черноморец “, които осигуряват стадион „Лазур“, Спа хотел „Приморец“ ще предостави стаи за звездите, рекламна агенция „Мотив“ ще изготви  плакати и билбордове.

Голямата изненада на вечерта ще е световно-известна група, която ще се присъедини към инициативата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Маркиз Дьо Сад се завръща на сцената...

Хитовият спектакъл, разказващ за последните години...

Антони Дончев представя нов албум

На 8 декември от 19:30 ч. в Софийска градска художествена...

Няма коментари към тази новина !

*}