Галена "запали" Плевен

15.11.2010 11:20 | Видян 10196 пъти | Гласували 2

Галена

1200 човека аплодираха фолк дивата Галена в дискотека "Анаконда 2". Фолк звездата бе специалния гост на заведението тази седмица и с изявата си доказа защо заслужава наградата за певица на 2010г. Галена направи неповторимо шоу и се раздаде докрай!

Новите й хитове "Запали" и "За пари" бяха изпълнени по няколко пъти за радост на зажаднелите за забавление плевенчани. Освен това, тя впечатли и с променената си визия. Изпълнителката на хита "Тихо ми пази" намери време и за най-верните си почитателки, за да се снима с тях, след което DJ Venci и DJ Daniel заформиха поредния си "двоен удар" и продължиха да се грижат за настроението на хората, препълнили дискотеката.

"Сигурно за десети път идвам да пея в "Анаконда 2" и купонът тук няма равен! Участията минават изключително леко, защото емоциите са големи! Хората са уникални! А и аз съм свързана много приятно и емоционално с Плевен - тук се роди синът ми преди година и половина, така че този град завинаги ще е в сърцето ми!", заяви Галена след края на участието си. Тя потвърди думите на колежката си Преслава, която само преди две седмици сравни участието си в "Анаконда" с концерт от турнето на "Пайнер".
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !