Мъжът на Яна Маринова имал общо с мафията

12.11.2010 11:40 | Видян 27720 пъти

Мъжът на Яна Маринова имал общо с мафията

Тихомир Винчев – мъжът на Яна Маринова, имал тесни връзки с мафията. Името на благоверния на актрисата от “Стъклен дом” се свързвало навремето с шефа на ВИС-2 Георги Илиев, а след това и с изчезналия Мето Илиянски.

Според столичен седмичник бизнесът на Тишо се разраствал благодарение на топлите му отношения с подземния свят. В момента мускулестият мъжага върти лъскав фитнес, работи в управата на известен хотел в София, освен това има дял и от продуцентска фирма.

Слуховете свързват и самата Яна Маринова с легендарния Жоро Илиев. Преди години двамата се запознали случайно и помежду им пламнала искра. Говори се, че изкарали кратък флирт и Илиев я накарал да се разведе с първия си съпруг.

Маринова не скрива, че животът й никак не е бил лесен. Когато била 16-годишна, тя преживяла драматична връзка – тогавашният й приятел я тормозел и често я пребивал. Актрисата разказва, че той се оказал наркоман, който изкарвал пари за дозата си, като крадял коли. При един от скандалите им той дори я прострелял в бедрото с пистолет и тя избягала, пишат БЛИЦ.

Яна, която изпълнява ролята на Елена Атанасова в “Стъклен дом”, се омъжи тайно в началото на тази година за Тишо. Двамата си казаха “да” на 15 февруари – датата на първия снимачен ден на сериала. Сега Мисис България 2004 си спомня през смях как обявила на колегите си от сапунката, че няма да дойде на снимките по семейни причини. След като я попитали на шега да не би да се омъжва, тя им отговорила положително.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !