Ролята на Елена мечта за Яна Маринова

01.10.2010 12:00 | Видян 7383 пъти

Ролята на Елена мечта за Яна Маринова

Бившата сървайвърка не крие, че въпреки отрицателния си заряд ролята е мечта за нея. Тя направо си е паднала по интригантката, в чиято кожа влиза за хитовия сериал.

„Много ми харесва да съм тази героиня. Просто това е голямо предизвикателство. За мен като актриса, която в известен смисъл сега пробива, е важно, че играя такава роля, защото искам, когато направя нещо, да е запомнящо се. Иначе Елена Атанасова трябва да плати за лъжите си...”, призна Яна Маринова пред „Монитор”.

Манипулативната кучка винаги е жена, която предизвиква интереса на зрителите, а и отпушва техните скрити помисли и страсти, убедена е сексапилната Яна. Самата тя напоследък се е научила да акумулира гнева и агресията си, за да ги впрегне в ролята.

„През живота ми не съм правила такива неща, каквито прави Елена Атанасова... Всички сме хора, всеки се ядосва, не си оставя магарето в калта. Насъбирам негативизъм, който винаги преди това съм изразходвала в спорта – с баскетбол, с кикбокс, с езда. Сега си го запазвам и го включвам в един момент. Просто си намирам начин да си запазя тези емоции за ролята”, разказа тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !