Министърът на регионалното развите гост на Цветанка Ризова

03.11.2010 16:40 | Видян 1944 пъти

Министърът на регионалното развите гост на Цветанка Ризова

Министърът на регионалното развитие ще гостува тази неделя на Цветанка Ризова. Незаконното строителство и може ли да се узакони хаосът, кой и защо бламира правителството за строежа на „Тракия”, и може ли да се стигне до нов конкурс? Прав ли е бившият премиер Иван Костов, който твърди, че бизнесът в България става все по-недоволен от властта – гледната точка на един министър, който дойде от бизнессредите. 

Кризата и  каква ще бъде за нас следващата година, според проектобюджет „2011”? Атаките срещу кабинета – откъде идва напрежението и каква е целта? Това ще са само част от темите на разговора.

За първи път в телевизионно интервю Шкумбата ще обясни как се стигна до идеята за изпращането му за консул в Чикаго и защо тя все още не е реализирана. Димитър Туджаров, който се представяше за министър на веселбата много преди да се появи „колегата” му от митничарското село край Ивайловград, ще коментира и актуални политически теми. За финал - порция от вицовете на Шкумбата в рубриката „Смях през сълзи”.  

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !