Q-Check идват с Chakarazzi

11.10.2010 17:20 | Видян 3443 пъти

Q-Check идват с Chakarazzi

След успеха на дебютния клип на група Q-Check към песента „Попфолк звезда“, веселяшката банда е готова с новото си видео към едноименното парче от втория им албум – Chakarazzi. Песента и клипът към нея продължават саркастичната линия на групата, осмивайки родната реалност.

Видеото е с комедиен привкус и забавлението от него е гарантирано. Chakarazzi, в синхрон с текста на песента, иронизира културните ценности чрез пародия на цялостната телевизионна програма, която се излъчва у нас и чалга-лайфстайл моделите, които тя насажда у зрителя.

„С новото видео надскочихме себе си откъм щуротия. Снимките преминаха в тотална лигня и олигофрения, но това е и част от стила ни и резултът ще е налице. Избрахме песента Chakarazzi, защото тематично тя е един вид продължение и доразгръщане на идеята от първия ни клип, с разликата, че тук езикът и сарказмът ни са доста по-остри“ - споделя фронтменът на бандата Лъчо.

Видеото към Chakarazzi е заснето в студио Manifactura от режисьора Марин Лашев и оператора Иван Николов и ще бъде излъчено предпремиерно на 13 октомври в MusicSpace TV.

Q-Check ще представят клипа на 14 октомври в бар Тънка червена линия на съвместен концерт с ню пънк свежарите Ogi 23, които също ще покажат прясното си ново видео към песента „Почивка“.
След премиерната прожекция, вечерта ще продължи с весел двоен лайф. На него Q-Check ще свирят парчета от двата си албума, като "Попфолк звезда", Agro Girl, Shooting at the moon, "Бай Лозан", "Бахур", Fake wings и др., както и типичните за тях чалга "гавъри". Ogi 23 пък ще ударят със сетлист от дебютния си албум Pimpin Chaos, като „Купонът (дънките ми падат“), „Танци манци“, „Жени“, „Размисли и страсти“, както и новата си песен „Почивка“.

Началото на концерта е 21 часа, а входът - 5лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Станаха ясни трите финалистки в Ергенът

HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана...

Няма да спасят балетния конкурс във...

Четири години след като Международният балетен конкурс...

Няма коментари към тази новина !