Иво Инджев - „Журналист на РъБъ”

06.10.2010 16:40 | Видян 5946 пъти

Иво Инджев - „Журналист на РъБъ”

Снощи гласовотият журналист Иво Инджев бе гост в „Шоуто на Иван & Андрей”. За да се уверят на живо в певческите възможности на г-н Инджев - една от звездите в „Байландо”, двамата водещи стартираха предаването си като запяха заедно със своя гост нашумелия хит на Веселин Маринов, посветен на МВР – „Нашата полиция”.

Домакините и гостът им си спомниха с умиление за времената, когато са работили под покрива на една и съща телевизия и забавните моменти, които са имали заедно.
Иво Инджев е горд баща на пет деца, от които едно момче – Волен, който е и най-голямото дете в семейството, и четири момичета – Ани, Ива, Елена и Нина. Многодетният родител сподели, че гледа и петте си деца с много любов. Три от тях са от предишния брак на журналиста и живеят в Германия при майка си. За това той се пошегува, че е дал трите си деца за отглеждане на Европейския съюз.

Иво Инджев обясни, че с бившата си съпруга Регина имат отлични отношения и тя е присъствала на сватбата с настоящата му съпруга. Той призна, че с Регина дори са се развеждали с един адвокат, а съдията не проумявал, защо се разделят.
Настоящата съпруга на Иво Инджев се казва Росица Павлова – Инджева и е оперна певица. Гласовитият журналист разкри под секрет, че и съпругата му ще пее задно с неговата пееща двойка в певческо-танцувалното шоу на Нова телевизия – „Байландо – сцена на мечтите” този четвъртък.
Г-н Инджев сподели, че пее от сърце за каузата, с която се е заел.
Иво Инджев харесва да съчетава различни обществени роли като редува същността си на сериозен водещ, а сега и певец в шоу. „Аз си пея от край време, друг е въпросът как го правя!” – пошегува се той.

Иван & Андрей говориха с госта си и за провокативната книга, която Инджев написа след скандала „Дянков – Първанов” в „Шоуто на Иван & Андрей”. Журналистът обясни, че първоначално е трупал впечатления и изведнъж изригнала идеята за написването на книга, чийто основен герой е президентът Георги Първанов. Той бе категоричен, че не търси отмъщение чрез своите писания. „Президент на РъБъ” е книга за злоупотребата с властта и за мълчанието на българските медии за неща, за които трябва да се говори. Авторът е подкрепил текстовете си с интервюта с конкретни личности, коментиращи събитията, на които се е спрял той.

За ловните умения на президента Инджев каза: „Добър ловец е и това трябва да му се признае!”.
Според Иво Инджев човек трябва да владее две изкуства: изкуството на компромиса и изкуството да превръща негативите в позитиви.

Вчера Иван & Андрей откриха „Ден на кариерата за хора с увреждания 2010 – мост за намаляване на ефектите от кризата”. Ето защо само ден след събитието, гости във вечерното им шоу ще бъдат - Албена Атанасова – зам. кмет на София, Ивайло Маринов – незрящо момче от Нов Български Университет, както и социологът Мира Радева. Г-жа Радева подкрепя благотворителна кауза в полза на наркозависимите в България като пее в телевизионното шоу на Нова телевизия – „Байландо – сцена на мечтите”. Тя подкрепя различни каузи, свързани с инвалиди и е имала редица проекти в тази насока съвместно със зам. кмета на София – Албена Атанасова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !