Истината за един „ПРЕЗИДЕНТ НА РъБъ” от най-висша инстанция

04.06.2010 12:00 | Видян 3352 пъти

Истината за един „ПРЕЗИДЕНТ НА РъБъ” от най-висша инстанция

„Да имаме повече чуваемост”, пожела журналистът Иво Инджев на премиерата на новата си книга „Президент на РъБъ“. Словото му беше възпрепядствано отново, но този път поради техническа неизправност на микрофона.

В крайна сметка не стана ясно дали наистина имаше проблем с микрофона или въпреки мощността си, тонколоните бяха заглушени от стотиците почитатели на Иво Инджев, които, преизпълнили градината на заведението, се извиваха на огромна опашка през улицата, за да закупят книгата „Президент на РъБъ“ и да получат автограф от автора.  Но нито тези обстоятелства, нито поройният дъжд попречиха на почитателите му да присъстват на премиерата. Сред гостите бяха и Соломон Паси, Асен Агов, Левон Хампарцумян, Огнян Стефанов, Йордан Соколов, Люба Кулезич, Кирил Маричков, Евгений Михайлов, Иван Григоров.

„Просто искам да ви благодаря, а за това не ми е нужен микрофон“, сподели Иво Инджев и се извини на всички присъстващи, че книгите са предварително подпечатани с неговия почерк, за да не губят търпение желащите автограф. И въпреки това пред БЕСЕДКАТА се струпа тълпа, която желаеше да получи персонално послание от журналиста.

„Книгата „Президент на РъБъ” не е плод на бунт срещу собственото ми минало“, поясни авторът. „Президентът сам ме провокира да напиша тази книга. Аз нямах намерение да го правя. Георги Първанов е главният ми (анти)герой, но не е главната тема в книгата”, сподели още Иво Инджев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Няма коментари към тази новина !