МАСОВА ДЕГУСТАЦИЯ НА ВИНА ВЪВ ВАРНА

20.09.2010 09:40 | Видян 3228 пъти

МАСОВА ДЕГУСТАЦИЯ НА ВИНА ВЪВ ВАРНА

С традиционното „Мелник 13” точно на Празника на Вяра, Надежда и Любов, бе осветен най-новият магазин от веригата CASAVINO във Варна. Десетки варненци, успяха да спечелят подаръци от многобройните томболи и игри.

Варненци имаха възможността да участват в масова дегустация на вина от цял свят. Ути Бъчваров представи пред любителите на виното в морската столица 3 подбрани вина от селекцията на CASAVINO подходящи за кулинарните му импровизации на тема гъби.

Китаристът-сомелиер Иван Лечев пък представи виното,  което e открил благодарение на CASAVINO - Catena Malbec. „Това ще е любов за много време напред”, обяви той пред варненските виноценители.

Един килограм български черен трюфел беше кулинарната изненада на събитието от Ути Бъчваров. „Черното злато на земята”, както още е известен трюфелът, в комбинация с прекрасно картофено пюре и карамелизиран медальон от свинско бонфиле може на направи щастлив всеки ценител на фините вкусове, твърди кулинарният виртуоз.

Денят преди официалното откриване CASAVINO събра на топ селектирана дегустация изявени виноценители на Варна.

„Нашата цел е да ви кажем, че виното е проста работа – то само трябва да се пие”, отбеляза пред гостите собственикът на веригата Филип Харманджиев. Той посъветва посетителите на CASAVINO Варна никога да не повтарят една и съща марка вино, тъй като многообразието от марки и вкусове в този бранш е огромно и не си струва да се губи време. „Ние сме бизнес на удоволствието и съм щастлив, че ще радваме хората във Варна с един различен магазин, където приятелското отношение на персонала връща хората обратно в магазина”, обяви той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Няма коментари към тази новина !