Иван Лечев със специален подарък за първия рожден ден на CASAVINO

02.12.2009 15:45 | Видян 4193 пъти

Иван Лечев със специален подарък за първия рожден ден на CASAVINO

Виртуозът на съвременната българска музика Иван Лечев избра CASAVINO, за да представи най-новия си музикален проект „Акустик трио 3000”. Това е подаръкът на музиканта по случай първия рожден ден на любимата му верига - на 5-ти декември 2009 г.

В магазин CASAVINO „Южен парк”, освен виртуозни акустични музикални изпълнения в компанията на китаристите Цветан Недялков и Веселин Койчев, Лечев ще демонстрира виртуозно и винените си познания. Точно в 18:00 часа той ще посрещне с наздравица клиентите и гостите на магазина и ще представи професионално подбрани от него специално за повода вина.
По традиция ще има и торта. Но CASAVINO ще изненада всички с нетрадицонна торта, изработена изцяло от различни видове сирена.От магазина обещават, че от тортата ще има за всички присъстващи любители на виното и хубавата музика.

Фонтан от пенливо вино пред витрините на магазина ще бъде акцент на партито от сутринта, на фона на живата музика на Рагтайм бенд от БНР. През целия ден на 5-ти декември за веселото настроение на клиентите са подготвени забавни тематични игри с награди. На този ден ще станат ясни и 3-мата, чиито парченца попълнят пъзелите в 3-те магазина – наградата е по една каса-вино (6 бутилки) на стойност около 200 лв. всяка.

Дегустации на вина през целия ден на 5-ти декември в 3-те магазина CASAVINO ще отбележат кулминацията на празничната винена седмица. От понеделник във веригата тече промоция на специална селекция вина от цял свят, която посвещава на рождения си ден. Премиумни вина от Стар и Нов свят се продават на невиждано ниски цени за българския пазар. Само в седмицата на CASAVINO клиентите могат да се снабдят на невероятни цени с вина като Брунело ди Монталчино тенута нуова, Пенфолдс Бин 389 и Луи Рьодерер.

Събота и неделя са последните дни, в които отдадените на любовта към виното ще имат уникалния шанс да закупят класни вина на невероятно ниски цени. Целта на винените търговци е за една седмица да посрещнат колкото се може повече клиенти, с които да споделят радостта от първия си рожден ден, като им подарят страхотни отстъпки.

За по-малко от една година CASAVINO се превърна във верига магазини-склад за вино, където всеки става почитател на ароматната напитка. Историята започна на 5-ти декември 2008 г., когато бе открит първият магазин – CASAVINO „Дойран”. Само пет месеца по-късно врати отвори вторият магазин - CASAVINO “Заимов”. А през септември 2009 г. семейството на CASAVINO се увеличи с още един магазин - CASAVINO „Южен парк”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !