ВИНЕН ПРАЗНИК С УТИ БЪЧВАРОВ И ИВАН ЛЕЧЕВ

13.09.2010 14:20 | Видян 3286 пъти

ВИНЕН ПРАЗНИК С УТИ БЪЧВАРОВ И ИВАН ЛЕЧЕВ

След дълъг подбор на меню и винен лист изборът на Ути Бъчваров падна върху деликания вкус на Дзиндзифките да бъдат дегустирани от варненци.

Този ПЕТЪК, в CASAVINO Варна от 17:30 часа кулинарният тв гуру Ути и легендарният китарист на ФСБ Иван Лечев ще имат главна роля в премиерата на първия от веригата магазин-склад за вино във Варна. Заклети винолюбители и приятели на CASAVINO, те ще представят пред гостите на събитието любими свои вина от селекцията на магазина на ул. „Иван Вазов” 43.

Клиентите на първия CASAVINO във Варна ще опитат кулинарните фантазии на тема трюфели, лично приготвени от телевизионния виртуоз Бъчваров. Той ще влезе и в ролята на сомелиер и лично ще представи 3 вина – българското Дзиндзифките на Дамяница, шампионът от Световното по футбол - южноафриканското Two Oceans и аржентинския фаворит Argento.

Виртуозният музикант Иван Лечев, в компанията на Веселин Койчев ще претвори на живо с цигулка и китара усещането от глътка Alamos Cabernet Sauvignon 2007 с дълбок рубинено червеникав цвят.

Виненият празник в CASAVINO Варна ще предложи през целия ден на 17 септември с игри, томболи с награди и дегустации за клиентите на магазина. На чаша вино в CASAVINO почитателите на ароматната течност ще усещат и участват в типичната атмосфера на веригата, където добре обучен и приятелски настроен персонал ще помогне на всеки да открие своя предпочитан вкус, обещава управителят на първият варненски магазин Станислав Великов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !