Ути пържи морско кюфте - 6 кила
20.08.2008 14:18 | Видян 3101 пъти | Гласували 1
6-килограмово кюфте омеси и изпържи за вечеря на децата в Каварна кулинарният спец Ути Бъчваров в понеделник, пише 24 часа.
Тогава ЕКОПАК проведе в морската община концерт под мотото "Бъди модерен! Събирай разделно!"
По традиция на подобни празници в Каварна се появява и кметът кулинар Цонко Цонев. Той се включи в шоуто, като приготви специален кебап от фино филе.
"Необходимо е свинското месо да престои 5-6 часа в специална марината от зехтин, розмарин, черен пипер, сок от лимон и соев сос. След това се пастира в смес от босилек, зехтин и сол и се изпържва", открехна публиката кметът. Неговото ястие бе дегустирано от актьорите Малин Кръстев и Руслан Мъйнов. Колегата им Любо Нейков пък забърка с помощта на Ути омлет със сирене и лук.
НАЙ-НОВИ
Грозната Бети напуска Америка след...
Победата на изборите на Доналд Тръмп над Камала Харис ще...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !