Таня Боева клипира дуетната си песен с Petros Imvrios

16.09.2010 15:00 | Видян 9542 пъти

Таня Боева клипира дуетната си песен с Petros Imvrios

Новият клип на Таня Боева е към дуетното й парче с гръцкия изпълнител Petros Imvrios. Песента е включена в последния албум на певицата “Лоша терапия”. Тя е с две заглавия, на български и гръцки: “Като мен” / “San ki emena” и е първата хаус-фолк комбинация.

Клипът е имиджов, не разказва история. В него, освен двамата изпълнители, със специална хореография се изявяват и момичетата от балет “Магия”. Всички кадри са заснети на сцените на компанията за холивудска продукция "UFO" в Долна Малина. За свои филми там са се снимали Стивън Сегал, Жан Клод Ван Дам, Летисия Каста и много други.

Мейкингът продължил два дни. Тъй като Petros трябвало да си замине веднага след заснемането на лентата, двамата с Таня полели успеха на бъдещия хит предварително – на официална вечеря преди започването на снимките.

Топ изпълнителката на “Ара мюзик” сподели, че е решила да клипира именно тази песен, защото тя е една от кулминационните точки в нейните живи участия. Мелодията е много динамична и танцувална, провокира желания за купон и луди танци, а видеото към нея засилва още повече този ефект.

Режисьор на клипа е Николай Скерлев. Стайлингът към него е дело на Августина Маркова – Тути. А за перфектните грим и прически са се погрижили съответно Борислав Соколов – Бони и Жоро Петков.

Видеото ще се завърти едновременно у нас и в южната ни съседка. Любопитен факт около версията за родния екран е, че в нея двамата изпълнители пеят и на български, и на гръцки език. Феновете могат да й се наслаждават в ефира на Фен тв и Балканика мюзик телевижън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !