Таня Боева предизвика фурор в САЩ

29.04.2010 09:20 | Видян 6943 пъти

Таня Боева предизвика фурор в САЩ

Поредицата от концерти на фолк дивата Таня Боева в Америка преминава при невероятно голям интерес от страна на българските емигранти. Макар това да не е първото презокеанско турне на певицата, за сънародниците ни емоцията от концерт на български изпълнител на американска земя е неповторима. Голяма част от тях нямат възможността да се връщат често в България и подобни събития за тях са незабравимо преживяване и носталгична „глътка въздух” от дома.
След супер успешните си изяви в Атланта, Чикаго и Сиатъл, тази събота Таня Боева ще покори и Лос Анджелис. Следват - Лас Вегас, Финикс и Денвър. Верни фенове на певицата обаче може да променят плановете й и да удължат престоя на дългокраката блондинка в Щатите. Таня е получила ново запитване от Чикаго, където по всяка вероятност ще пее на извънреден концерт в края на турнето.
Тъй като концертите са обикновено през уикендите, през останалите дни от седмицата Таня има възможността да прекарва времето си и като турист. Интересът на звездата обаче не е привлечен от необятните възможности за шопинг, а от съвсем различна нейна страст – музеите. Незабравими впечатления у фолк звездата оставил Музеят на Музиката в Сиатъл и специалната секция в него, посветена на историята на Джими Хендрикс. Не по-малко вълнуващо е посещението й в музея Светът на Кока Кола в Атланта, където е и централата на компанията. Освен стандартната подробна информация за произхода на напитката, запомняща се оказала така наречената „разходка по света с Кока-Кола” – дегустация на Кока-Кола с различни вкусове.  „Разхождаш се и си наливаш, и опитваш вкусове от цял свят, от Япония и Китай дори, все едно си посетил държавите и си пил от колата там!”, споделя звездата.
Тур обиколките на талантливата изпълнителка не спират дотук – почти екстремно е преживяването, което й осигурява Световният Аквариум (Planet Shark) в Атланта. Посетителите попадат под фантастично изграден стъклен тунел, в който плува цяла палитра от морски видове – включително и така хищните тигрови акули. В Атланта Таня успява да види и централата на CNN -  сграда с авангардна архитектура и атрактивно вътрешно пространство. Най-мащабната гледка за певицата е панорамата от кулата Space Needle в Сиатъл – на нейният връх се помещават ресторант и кафене, които бавно се въртят и в рамките на 45 минути правят пълен оборот над града.
Турнето на Таня Боева в САЩ е поредния успех за певицата. Освен радостта, която носи на феновете си зад океана и предсатвянето на хитовете от най-новия й албум Лоша терапия, тя използва вълнуващото пътуване да зареди с нови порции енергия и идеи, които в бъдеще да претвори в музиката си.

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !