Таня Боева снима гаджето на Теди Велинова

05.03.2010 10:40 | Видян 10094 пъти

Таня Боева снима гаджето на Теди Велинова

Таня Боева засне най-новото си видео към песента „Лоша терапия”, което вече се завъртя в ефира на ФЕН ТВ. Режисьор на лентата е Ники Скерлев, текстът и музиката са на самата изпълнителка. Аранжиментът е дело на съпруга на Таня - композиторът Мишо Бургуджиев. Двамата са тандем в живота и в музиката повече от 11 години, имат син Росен, който през март навършва 2 години.
Комплекс „Макси Спа” и „Виктория Спа” в столичния хотел „Дедеман Принцес” са локациите, които почитателите на сексапилната певица могат да разпознаят в клипа. Таня е позирала пред обективите общо 17 часа, сменяйки повече от 10 визии. Дизайнерските решения в ленатата са на стилистката и топмодел Теди Велинова, с която Таня работи в последно време. Нестандартната изпълнителка залага основно на елегантни тоалети, не лиспват кадри и с по-смели хрумвания, разкриващи перфектната форма на звездата. Оскъдното облекло по време на външните снимки обаче се оказва причина за сериозната простуда на певицата. Друг любопитен факт, който Таня споделя е, че се наложило по време на мейкинга на видеото да имитира, че пие алкохол. В действителност дългокраката изпълнителка никога не е вкусвала спиртна напитка.
Цял отбор от красиви мъже партнират на Таня Боева в лентата, сред най-екзотичните мачовци е новото гадже на моделката Теди Велинова – рапарът Експлисист. 
„Лоша терапия” е лирична изповед за невъзможността да бъде забравен и изтрит спомена за специалния мъж в живота на всяка жена. Дори и чрез терапията на замяна с други представители на силния пол, образа на мъжа, докоснал сърцето на една дама, винаги ще бъде търсен и сравняван.
„А мъжете с които спя/ те са лоша терапия/ те ме гледат с очите ти,/ но това не си ти!...Няма незаменими,/ няма незабравими/ не, не ме убеждавай в тази лъжа.”
След две годишно мълчание, в края на месец март Таня Боева ще зарадва почитателите си с нов албум, който ще включва както последните сингли на певицата, така и нейни нови композиции.
.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !