Безплатен концерт на Камен Воденичаров на VIVACOM Арт Сцена на НДК

09.09.2010 15:00 | Видян 4600 пъти

Безплатен концерт на Камен Воденичаров на VIVACOM Арт Сцена на НДК

Поредното интересно музикално събитие, което ще се случи със съдействието на VIVACOM на лятната сцена на НДК, е концерт на Камен Во и Жоро Матев бенд на 11 септември 2010 (събота) от 20:00 ч.
На концерта Камен Воденичаров ще представи най-новите си песни и част от любимите стари мелодии.

Публиката ще може да чуе “Ала нямаш мен”, “Не съм избягал”, “Две мечти”, както и изцяло нови песни - “Вяра, Надежда и Любов”, “Тихо е”, “Има игра” и други.

В Жоро Матев бенд свирят някои от най-добрите български музиканти в момента - Жоро Матев (китари и вокал), Чавдар Павлов (бас китара и вокал), Лазар Бенов (ударни), Станислав Лазаров (тромпет, перкусии и вокал) и една от финалистките в третия сезон на музикалния формат “Music Idol” - Русина Катърджиева (вокал). На клавира е Георги Красимиров – Герасим.

Арт киноклуб на открито VIVACOM Арт Сцена е съвместен проект на VIVACOM, Столична Община и Камера ООД, който предлага на столичани различна културна програма през всеки ден на лятото. От старта на сцената на НДК в началото на юли досега, на публиката бяха представени редица киношедьоври, музикални концерти, литературния четения и други интересни събития. Лятната сцена вече е част от културния календар на столицата и ще предлага разнообразна програма от кинопрожекции, театър и концерти до края на сезона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !