Камен Воденичаров & Sofia Live Club имат удоволствието да Ви поканят на Unplugged

25.06.2010 12:45 | Видян 4622 пъти

Камен Воденичаров & Sofia Live Club имат удоволствието да Ви поканят на Unplugged

На 30.06.2010 от 19.30 часа Камен Воденичаров ще представи най-новите си песни и част от любимите стари мелодии заедно с Жоро Матев бенд и ще ни върне назад във времето, когато музиката беше всичко, а танците всеобщо ежедневие...!

В проекта участват Георги Красимиров - Герасим композитор на някои от най-популярните песни на Камен - “ Ала нямаш мен”, ” Не съм избягал ”, ”Две мечти” и автор на новата песен“Вяра,Надежда и Любов” по текст Иво Тицин.

Другата нова композиция “Тихо е” е авторска песен на Момчил Колев по текст на Дони.
Така ,чрез изпълнението на Камен - Дони и Момчил отново реализират свое съвместно парче, което със сигурност ще зарадва техните фенове.

Динамичният летен хит “ Има игра” е дело на Росен Стоев aka Rossko, който е един от двамата създадели и екс-продуцент на прекрасния денс проект “Дийп Зоун”, благодарение на който Камен реализира песните “ Ела, изгрей ” и “ Без кофеин ”.

Едни от най-добрите съвременни български музиканти от Жоро Матев бенд – Жоро Матев китари и вокал,Чавдар Павлов бас китара и вокал, Лазар Бенов ударни, Станислав Лазаров тромпет, перкусии и вокал и Русина Катърджиева вокал представят новите аранжименти и акустичното звучене на проекта. На клавира е самият Георги Красимиров – Герасим.
След създаването на актьорски и музикални формации, медийни проекти и телевизионни предавания, както и продуцирането на множество музикални награди, участието в концерти и турнета,това е първият самостоятелен концерт на Камен Воденичаров.

След това, щафетата поемат момчетата от HIGH TIME и купонът продължава до ранни зори, защото лятото започна, а с него и летните, нощни фиести!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Няма коментари към тази новина !