Камен Воденичаров има ново поприще

05.11.2009 09:00 | Видян 5793 пъти

Камен Воденичаров има ново поприще

Едно от най-популярните лица на малкия екран у нас - Камен Воденичаров, вече има ново поприще след като пое ръководството на музикалната телевизия „Балканика мюзик телевижън”.

„Чувствам се отлично в новата си роля. С екипа ми вече обсъдихме много интересни идеи за развитие на телевизията. Това, което мога да кажа на почитателите на хубавата музика, е да очакват големи изненади в най-скоро време. ” - споделя Камен Воденичаров.

Това не е първото подобно предизвикателство в кариерата на известния водещ, актьор и певец. Припомняме, че през 1998 г. той пое управлението на телевизионния канал „ММ” и създаде придобилите голяма популярност годишни музикални награди на медията.
 

„Балканика мюзик телевижън” е уникален по рода си телевизионен музикален проект без аналог в Югоизточна Европа. Вече четвърта поредна година каналът забавлява и запознава своите балкански зрители с най-доброто от съвременната поп, рок и етно музика в региона. Музикалната телевизия развива дейността си, ясно осъзнавайки своята мисия да бъде своеобразен „Мост на Балканите”- един регион, изключително пъстър, богат и уникален в музикално и културно отношение. 

Програмата на телевизия „Балканика” се разпространява чрез сателит над цяла Европа, чрез IP телевизия в Северна Америка и Канада и има кабелно покритие в повечето балкански държави, което на места достига до 95 %.

В края на 2007 г.  телевизията беше отличена с наградата за най-гледан музикален канал на Балканите на ежегодното събитие „Оскари за популярност” във Виена, а през 2008 г. стана единствената балканска музикална телевизия, номинирана от журито на престижните телевизионни награди Hot Bird TV Awards 2008.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джорджина показа как поддържа...

Джорджина Родригес често показва апетитното си тяло по...

Pininfarina постави рекорд за време...

Pininfarina публикува официални данни за мощността на...

Няма коментари към тази новина !