Рачков и Мария стават комшии на Мая Илиева

21.08.2010 09:00 | Видян 10605 пъти

Рачков и Мария стават комшии на Мая Илиева

Димитър Рачков става СЪСЕД на Мая - веселата вдовица на убития бос на ВИС Георги Илиев. Той е купил къщурка в американски стил в затворения комплекс по пътя за Панчарево. ЖК-то беше построено преди няколко години от тогавашния съпруг на водещата на Море от любов Наталия Симеонова.

Тя е близка приятелка на Мая и я беше убедила да си купи къща в комплекса още, докато Жоро Илиев беше жив. Пак по приятелска линия Наталия стана брокер на Маги и Кремена Халваджиян да заживеят в “квартала на богатите”. Простосмъртните са го виждали в клип на Каризма.

Според vip-bg.info, който спестява съседската клюка, идеята за инвестицията на Рачков била свързана с неговите бъдещи творчески планове. А те били да заживее заедно с Мария Игнатова, с която ходят повече от година. Към тях щели да се присъединят и децата им. Синът на Митко изкарал лятото при баба си в Бургас, а този на Мария бил с татко си Петко Димитров, гаджето му Ели Гигова от Нова тв и гостуващите им звезди, начело с Яна Маринова от Стъклен дом.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !