Рачков забранява лицето си!

13.08.2010 10:40 | Видян 5761 пъти

Рачков забранява лицето си!

Невероятна сензация оповестява вестник Супер 19’ в новия си брой, който от днес е по сергиите в цялата страна. Звездата от Господари на ефира и позападналото предаване Пълна лудница Димитър Рачков – любимият актьора на Бойко Борисов, се ожалил от таблоида.

До вестника достигнало писмо от Комисията за защита на личните данни, пред която смешният артист си изплакал мъката. Била накърнена личната му данна – в случая неговата физиономия, понеже сме я били използвали без разрешение.

Всъщност става въпрос за участие на наша снимка на Рачков в колаж, посветен на Ники Кънчев, когото той твърде успешно имитира в ролята на тв водещия Пънчев. Фотографията е направена на обществено събитие – откриване на петзвездния хотел Персенк в Девин. Там Рачката водеше забавната програма с елементи на хумор и попмузика, чиято перла беше вълшебният глас и царицата на златните хитове Силивия Кацарова. По време на събитието Митко нито е правил забалежка, че някоя от присъстващите безброй медии няма право да го снима, нито пък е възразил направените фотоси да се публикуват.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !