Рачков уважава наред

08.03.2010 16:40 | Видян 7237 пъти

Рачков уважава наред

Цветарите да се подготвят с няколко дузини рози само за Димитър Рачков, който се оказа, че уважава дамите около себе си наред. "Само на най-непознатите не подарявам", смее се актьорът. Любимата му Мария Игнатова обаче се притеснява, че може и да я забрави, защото умората го прави разсеян, пише в. "Стандарт".

При Орлин Павлов обаче такъв вариант няма. "Яна не е от най-големите любителки на празника, но задължително ще я събудя, ако не с букет, то с кутия шоколадови бонбони, а може и с лъжица течен шоколад и кафе", навлиза в подробности ала "9 1/2 седмици" новоизлюпеният водещ.

При майка си Тиха винаги ходи с любимите й лалета. За първи път Орлин ще ощастливи и всяка непозната жена, минала покрай него на женския празник. Като водещ на ПРО.БГ той ще се включи в кампанията на медията и ще дари с роза всяка дама на площад "Св. Неделя" в столицата след 12,30 ч на обед.

Красивата телевизионерка Мира Добрева отбелязва 8 март нестандартно. "Най-милото, което хората около мен правят, е, че никога не получавам нищо", категорична е тя. Така се избавя от тривиалността, но не отрича празника. Днес тя ще отбележи деня, като се усмихва 10 пъти повече.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Пако Рабан не знаеше, че ще идва в...

Пако Рабан, който угасна днес на 88, нямаше никаква...

Творчеството на уникален православен...

Излезе от печат книгата на монах Салатиил...

Няма коментари към тази новина !

*}