Рачков уважава наред

08.03.2010 16:40 | Видян 7681 пъти

Рачков уважава наред

Цветарите да се подготвят с няколко дузини рози само за Димитър Рачков, който се оказа, че уважава дамите около себе си наред. "Само на най-непознатите не подарявам", смее се актьорът. Любимата му Мария Игнатова обаче се притеснява, че може и да я забрави, защото умората го прави разсеян, пише в. "Стандарт".

При Орлин Павлов обаче такъв вариант няма. "Яна не е от най-големите любителки на празника, но задължително ще я събудя, ако не с букет, то с кутия шоколадови бонбони, а може и с лъжица течен шоколад и кафе", навлиза в подробности ала "9 1/2 седмици" новоизлюпеният водещ.

При майка си Тиха винаги ходи с любимите й лалета. За първи път Орлин ще ощастливи и всяка непозната жена, минала покрай него на женския празник. Като водещ на ПРО.БГ той ще се включи в кампанията на медията и ще дари с роза всяка дама на площад "Св. Неделя" в столицата след 12,30 ч на обед.

Красивата телевизионерка Мира Добрева отбелязва 8 март нестандартно. "Най-милото, което хората около мен правят, е, че никога не получавам нищо", категорична е тя. Така се избавя от тривиалността, но не отрича празника. Днес тя ще отбележи деня, като се усмихва 10 пъти повече.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !