“Точно така” с Орлин Павлов стартира на баба Марта

22.02.2010 09:40 | Видян 5859 пъти | Гласували 1

 “Точно така” с Орлин Павлов стартира на баба Марта

След близо два месеца подготовка, в деня на баба Марта, в ефира на PRO.BG ще стартира предаването “Точно така” с водещ Орлин Павлов. То ще се излъчва на живо всеки делничен ден от 17:30 часа. “Точно така”  ще забавлява зрителите, но и ще ги  информира. Предаването ще разказва за победителите, за тези, които имат смелостта да мечтаят и да осъществят мечтите си, за тези, които следват пътя си с оптимизъм и вярват в шанса и възможностите. То ще показва на зрителите на PRO.BG, че у нас има хора, които не се страхуват да променят себе си и света, който ги заобикаля.
Обновеният декор на студиото вече е готов. Той ще бъде издържан в топли и меки цветове. Те създават усещането за онзи домашен уют и приятната атмосфера, в които семейство, близки и приятели разговарят открито за всичко, което се случва в тяхното ежедневие и за всичко онова, което им дава сили да погледнат с усмивка на живота и да следват мечтите си.
“Шоуто ще показва истории, в които главните герои са хора, често пъти оставащи незабелязани само защото в историите им няма сълзи и трагедии. Идеята е да направим публицистиката в тази й част разбираема и мислеща. Все пак тя също като живота се движи между сериозното и комичното”, казват от екипа на шоуто.
„Засега нямам какво повече да добавя освен може би едно – очаквайте предаването на 1 март, когато определено ще има с какво да ви изненадаме”, допълва Орлин.
Още интересни и любопитни факти за водещия, процесът на подготовка на предаването и музикалните проекти на Орлин, зрителите на PRO.BG могат да разберат този вторник, 23 февруари, в предаването „Арт Трафик”, което започва точно в 10.00ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !