България обича качествен хумор

20.08.2010 10:00 | Видян 3414 пъти

България обича качествен хумор

Ударното турне на Комиците и любимците на България Елица Тодорова и Стоян Янкулов продължава  с пълна сила. Тълпи от хора се стичат за да видят на живо комедийното шоу в летните театри на големите ни градове. Охраната  зорко пази звездите в хотелите и театрите, за да могат те да отмарят на спокойствие. „Въпреки кризата турнето се радва на небивал успех, а Елица и Стоян  внасят огромен позитивен заряд на концертите – сподели Ефтим Милошев. Това е най доброто турне от началото на шоуто!“

Екипът е впечатлен от издръжливостта , желязната дисциплина и професионализъм , които имат Елица и Стоян. В Сандански артистите бяха изправени пред рекордните 45 градуса.

Междувременно освен концертите в турнето Тодорова и Янкулов  пътуват и за частни  партита, участия и концерти. Предстоят концерти в Бургас на 19ти и 20ти август, 21ви в София, 22ри и 23ти в Стара Загора, 25ти и 26ти Варна, 27ми Каварна, 28ми Созопол Аполония, 29ти и 30ти Русе.

Гвоздеят на програмата е водното шоу на Елица във финала на спектакъла, където се изливат тонове вода върху барабаните й, а артистите и акомпанират с гаечни ключове, тръби, кутии с боб, туби и много други екзотични и нестандартни инструменти!
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Синът на Цеца я дари с трети внук

Фолкиконата на Сърбия Цеца бе зарадвана с трето внуче....

Венко призна всичко за Слави и Ку-ку...

Барабанистът Венелин Венков, който беше част от "Ку-ку...

Няма коментари към тази новина !