Елица Тодорова засвири на ФЛЕКС

27.07.2010 12:00 | Видян 4877 пъти

Елица Тодорова засвири на ФЛЕКС

Уникалните музиканти Елица Тодорова и Стоян Янкулов са специалните гости в лятното турне „Ударно с Комиците" 2010! Екипът на Евтим Милошев отново удари в десятката, като успя да привлече едни от най-търсените и качествени за момента артисти в Европа, в лицето на шампионите ни от Евровизия 2007.

От 10 години Елица и Стоян концертират предимно в Япония, Канада, Америка, Германия, Австрия, Ирландия, Норвегия, Финландия, Гърция, Турция, Швеция, Франция, Русия, Грузия, Малта, Андора и мн.др.

Сред почитателите им са президентите на 10 европейски държави, личности като Папа Йоан Павел 2, Принц Алберт, Пауло Коелю, кралят и кралицата на Швеция и шефът на ЮНЕСКО Коиджиро Мацура.

Рекламата за турнето, снимана по идея на Елица,  вече е факт и започна да се върти по BTV!

Темпераментната  Елица, Любо Нейков, Руслан Мъйнов и Христо Гърбов ритмизират и свирят с уреда флекс, около тях актрисите от шоуто въртят чукове и съпровождат на Стунджи в луд ритъм .

Турнето на Комиците с Елица и Стунджи започва на 15 август и ще премине през градовете: Сандански, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Варна, Каварна, Русе.

15 концерта изпълнени с много скечове, смях, автентичен флоклор, заразителни ритми и позитивни емоции.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Няма коментари към тази новина !