Елица Тодорова засвири на ФЛЕКС

27.07.2010 12:00 | Видян 4109 пъти

Елица Тодорова засвири на ФЛЕКС

Уникалните музиканти Елица Тодорова и Стоян Янкулов са специалните гости в лятното турне „Ударно с Комиците" 2010! Екипът на Евтим Милошев отново удари в десятката, като успя да привлече едни от най-търсените и качествени за момента артисти в Европа, в лицето на шампионите ни от Евровизия 2007.

От 10 години Елица и Стоян концертират предимно в Япония, Канада, Америка, Германия, Австрия, Ирландия, Норвегия, Финландия, Гърция, Турция, Швеция, Франция, Русия, Грузия, Малта, Андора и мн.др.

Сред почитателите им са президентите на 10 европейски държави, личности като Папа Йоан Павел 2, Принц Алберт, Пауло Коелю, кралят и кралицата на Швеция и шефът на ЮНЕСКО Коиджиро Мацура.

Рекламата за турнето, снимана по идея на Елица,  вече е факт и започна да се върти по BTV!

Темпераментната  Елица, Любо Нейков, Руслан Мъйнов и Христо Гърбов ритмизират и свирят с уреда флекс, около тях актрисите от шоуто въртят чукове и съпровождат на Стунджи в луд ритъм .

Турнето на Комиците с Елица и Стунджи започва на 15 август и ще премине през градовете: Сандански, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Варна, Каварна, Русе.

15 концерта изпълнени с много скечове, смях, автентичен флоклор, заразителни ритми и позитивни емоции.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Раздват деветите годишни хип хоп...

Деветите годишни хип хоп награди ще се състоят 22 юни...

60 години Детски хор на БНР

Един вечно млад състав стана на 60 години! В първия...

Няма коментари към тази новина !

*}