Андрей се усамоти с Маргарита Будинова в Рим

27.07.2010 12:20 | Видян 8156 пъти

Андрей се усамоти с Маргарита Будинова в Рим

Андрей Арнаудов бе засечен в Рим с танцьорката Маргарита Будинова в началото на седмицата. Това се случва малко след като обяви официално развода си със сръбкинята Даниела.

Едната вечер Андрей и Маргарита са били в романтично заведение на римския площад “Навона”. На следващата вечерят в известния местен ресторант Casale, който се намира малко извън Рим.

Въпреки тукашните слухове за връзката им двамата не са показвали никаква интимна близост, въпреки че никой не ги познава. По-скоро са се държали като на бизнес вечеря.

Маргарита Будинова е 28-годишна, симпатична, дългокрака и доста талантлива танцьорка. Балетът й “М Денс” често е на тв екрана - и във вечерното предаване на Азис, което се излъчваше по ПРО.БГ, а по-късно и в “Шоуто на Иван и Андрей”.

Къде ще бъде наесен? Засега тя отбягва отговора. “В момента съм на почивка. Ще се чуем през новия тв сезон”, каза тя.

Интересът към нея нарасна, след като слухове я определиха като жената, заради която Андрей се е разделил със съпругата си. Папарак на “24 часа” засече Андрей и Маргарита в Рим на 2 романтични вечери. Но, от друга страна, все още няма доказателства, че двамата са повече от приятели.

Маргарита е работила с Андрей и във “ВИП денс”. Тя танцуваше в отбор с Кристина Милева, Деян Донков и Рангел Спиров.

Източник: "24 часа"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !