Голямата любов на Графа тръгна с Андрей

24.07.2010 09:00 | Видян 10681 пъти

Голямата любов на Графа тръгна с Андрей

ТВ водещ и продуцент Андрей Арнаудов се развежда със сръбкинята Даниела Янков. Дълго време те отричаха тези слухове, но СЛАВА научи, че Андрей подготвя официално писмо до медиите относно раздялата си. Двамата се ожениха през 2009 година в Белград.

В публичното пространство и по форумите вече се публикуват хиляди версии за звездната раздяла. Според някои причината за разлъката се крие в това, че нервите на отчаяната съпруга били опънати до край и затова тя се прибрала при родителите си в Белград.

През май месец тя дори направи лека катастрофа на път за Сърбия, след като бе водеща на Балканските Музикални Награди. Тогава клюкари разправяха, че двамата се скарали и затова красавицата потеглила с бясна скорост към родния си дом. Според други мнения във форумите, Даниела се изнервила от пиянските изцепки на мъжа си, а постоянните караници  между двамата били ежедневие.

Третата версия е, че Андрей си има нова любима жена. Слуховете вече го свързват с балерината Маргарита Будинова. СЛАВА припомня, че хореографката на балет M-Dance е голямата любов на Графа, преди да срещне съпругата си Мария. Много от лиричните си парчета певеца бе посветил именно на Марги. В светските среди се говори още за нейните връзки с режисьора Валери Милев и промоутъра Иван Нестеров-Амебата. Сестрата на поп певицата Петя Павлова също е близка приятелка на Азис и Миро.

Близки до водещия споделят, че той се е съгласил разводът да е по взаимно съгласие и да премине по бързата процедура през септември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !