Dillan готов на всичко за една жена?

21.07.2010 14:00 | Видян 3464 пъти

Dillan готов на всичко за една жена?

В разгара на лятото Dillan зарадва своите фенове с новата си песен „Всичко давам за тебе”. Парчето на младата надежда на Diapason Records е подкрепено и с клип, който от днес се върти в ефира на Фен ТВ.

След предишния си проект „Пробвай върху мен”, който наскоро бе представен и в друга версия от Преслава, Dillan подготви новата си песен „Всичко давам за тебе”. Тя е по музика на хитовия гръцки композитор Христодулос Сиганос, а текстът е дело на Росен Димитров. „Отново се доверих на Росен. Той направи и предишната ми песен, която до този момент е най-успешният ми сингъл.

Текстът на „Пробвай върху  мен” беше доста по-провокативен и закачлив. Но този път с моите продуценти преценихме, че трябва да се заложим на нещо по-различно. Самата музика е „по-тежка”, както се казва, и провокира такива асоциации.”, обяснява новият секссимвол на попфолка. „Мисля, че много хора ще се припознаят в песента, защото се разказва за нещо, което всеки е преживял – осъзнава колко силно обича един човек, след като го загуби и чак тогава си дава сметка, че е готов на всичко за него.”, разсъждава още певецът на Diapason Records.

Dillan бил готов преди известно време със записа на „Всичко давам за тебе”, но  забавил малко излизането на сингъла, за да може да заснеме и клип. Режисьорът Ненчо Касъмов предпочел за локация на снимките не лъскава обстановка, на която обикновено се залага в жанра, а точно обратното. Спрял се на стар подлез и стени, изрисувани с графити.

 „Идеята да се снима на тези места, ми допадна още от самото начало. Обичам да експериментирам, а и бях убеден, че ще изглежда много добре на екран. И сега, като гледам видеото, съм много доволен от резултата.”, обясни младият изпълнител. Красивата брюнетка, която партнира на певеца в клипа, е манекенка.

Не пропускайте новия клип на Dillan „Всичко давам за тебе” само в ефира на Фен ТВ!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !